BİRİNCİ DÜNYA HARBİNDE VAN BİTLİS MUŞ HATTININ ÖNEMİ VE 16. KOLORDU KOMUTANI MUSTAFA KEMAL PAŞA - Hüseyin KOCA (Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi)
BİRİNCİ DÜNYA HARBİNDE VAN BİTLİS MUŞ HATTININ ÖNEMİ VE 16. KOLORDU KOMUTANI  MUSTAFA KEMAL PAŞA