Parafia Ewangelicko-Augsburska w Lublinie: historia – tradycja – współczesność, red. Dariusz Chwastek, Lublin 2007, ss. 111 - Ewa Korniłłowicz (Facta Simonidis)
Recenzja publikacji: Parafia Ewangelicko-Augsburska w Lublinie: historia – tradycja – współczesność, red. Dariusz Chwastek, Lublin 2007, ss. 111