PROTECTION AND REGULATION OF CHILDREN’S NON‑PROPERTY RIGHTS IN LITHUANIA AND POLAND - Dalia Perkumierě; Iveta Vitkutě Zvezdinieně; Jolanta Pacian (Zeszyty Prawnicze)
Ochrona i regulacja praw niemajątkowych przysługujących dzieciom na Litwie i w Polsce