ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ В ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРОФЕСІЙНИМИ КАДРАМИ - N.Y. Konischeva (Економіка та право)
Розроблено пропозиції щодо удосконалення системи підготовки та підвищення кваліфікації кадрів у туристичній сфері в контексті підготовки Донецької області до Євро-2012. Обґрунтовано заходи щодо організації підготовки та підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, на яких покладено повноваження з вирішення питань у сфері державного управління туризмом.