Garanties legals de la privacitat al Regne Unit: la (des)protecció de dades després del Brexit - Marina Sancho López (IDP)
En el Dret britànic, les referències jurídiques del que en l’actualitat identifiquem com a dret a la privacitat estan íntimament relacionades amb la protecció de la informació personal dels ciutadans. La Data Protection Act 1984 va ser una legislació precursora en matèria de protecció de dades, i va arribar a inspirar la mateixa Directiva 95/46/CE —ara derogada pel Reglament General de Protecció de Dades 2016/679—.