DENİM PANTOLONU ÜRETİMİNDE DEĞER AKIŞ HARİTALANDIRMA YÖNTEMİNİN UYGULAMASI - Sibel Eser; Mehmet Selami Yıldız (İşletme Bilimi Dergisi)
Türkiye ekonomisi açısından büyük önem taşıyan denim endüstrisinin daha başarılı olabilmesi; müşteri istek ve ihtiyaçlarına hızlı cevap verebilmesi ile sağlanabilecektir. Hızlı cevap verebilmek ise yeni üretim yaklaşımları geliştirmeleri ile mümkündür. Bu noktada da ise karşımıza yalın üretim çıkmaktadır.  Her ne kadar sistem yeni olmasa da emeğin yoğun olduğu tekstil sektöründe uygulanmasına çok geç başlanmıştır.