Uluslararası Marmara Lisansüstü İletişim Öğrencileri Kongresi-4: "Adil ve Etkili Bir İletişim Düzeni Arayışı: Mukavemet, Dekolonizasyon ve Enformasyon Ekosistemi", 05-06 Mayıs 2025 - Alaattin Aslan (Türkiye İletişim Araştırmaları Dergisi)
Medya ve iletişim çalışmaları alanında lisansüstü çalışma yürüten genç akademisyen adaylarını bir araya getiren, kalıcı bir platform olma hedefiyle, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığınca düzenlenen Marmara Lisansüstü İletişim Öğrencileri Kongresi'nin dördüncüsü "Adil ve Etkili Bir İletişim Düzeni Arayışı: Mukavemet, Dekolonizasyon ve Enformasyon Ekosistemi" temasıyla 5-6 Mayıs 2025 tarihinde gerçekleştirildi.