РОЗВИТОК СОЦІАЛЬНО-ВІДПОВІДАЛЬНОГО БРЕНДУ КОМПАНІЇ - Наталія Буга; Світлана Скорбун (Економіка та суспільство)
Стаття розкриває проблему розвитку соціально відповідального бренду підприємства. Доведено, що підприємство яке розвиває власний соціально відповідальний бренд отримує переваги: підвищення ринкової вартості та рівня довіри з боку клієнтів, посередників, працівників та інших зацікавлених осіб, покращення сприйняття споживачами товарів, довгостроковий успіх на ринку. Проаналізовано діяльність ТОВ «Аграна Фрут Україна» та його напрямки в сфері соціальної відповідальності. Запропоновано: розробити та впровадити екологічну стратегію; продовжувати здійснювати підтримку місцевих громад для зміцнення зав’язків з ними; запровадити заходи етичного ведення бізнесу; вийти на рівень гарантування високої якості та безпеки виробленої продукції; всебічно підтримувати та просувати здоровий спосіб життя клієнтів; забезпечити максимальну турботу про співробітників та здійснювати комунікації з громадськістю з інформуванням її про досягнення компанії.