Дослідження впливу фотостимуляції на загоювання післяопераційних ран в експерименті - G. V. Terehov; O. M. Chukhraeva; I. M. Savytska; M. V. Kostylev; V. I. Malyuta; O. A. Geylenko; M. V. Chukhraiev (Клінічна хірургія)
Мета. Розробка нової технології профілактики ускладнень та покращення загоювання післяопераційних ран під впливом стимуляції оптичним потоком червоного (635 нм) і синього (450 нм) діапазонів спектра.