THE PROBLEM ОF HUMAN IDENTITY ІN POSTMODERN WORLD VIEW ПРОБЛЕМА ЧЕЛОВЕЧЕСКОЙ ИДЕНТИЧНОСТИ В ПОСТМОДЕРНИСТСКОЙ КАРТИНЕ МИРА ПРОБЛЕМА ЛЮДСЬКОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ У ПОСТМОДЕРНІЙ КАРТИНІ СВІТУ - T. V. Danylova (Antropologìčnì Vimìri Fìlosofsʹkih Doslìdžen')
The awareness of the pluralistic reality of postmodern transforms the very understanding of human identity: the human self is no longer something unified and indivisible but is rather composed of different, often conflicting, parts. This article is devoted to the analysis of the concept of identity in a problem field of postmodern. Осознание плюралистической реальности эпохи постмодерна трансформирует и само понимание человеческой идентичности: человеческое «Я» больше не является чем-то
единым и неделимым, а, наоборот, состоит из разных, часто противоречивых, частей. Анализу концепции идентичности в проблемном поле постмодерна и посвящена эта статья. Визнання плюралістичної реальності доби постмодерну змінює й саме розуміння людської ідентичності: людське «Я» більше не є чимось єдиним і неподільним, а, навпаки, складається з різних, часто суперечливих, частин. Аналізу концепції ідентичності у проблемному полі постмодерну і присвячена ця стаття.