La Sante Nan Lavi Granmoun: Goute Entelijan - Jennifer Hillan (EDIS)
Goute gendwa bon pou-w. Goute kapab ba-w vitamin e mineral ou pat genyen nan manje-w. Kontinye goute entelijan sa yo nan tèt ou pou yon lòt tan ou vle goute.