OCHRONA CZŁONKÓW RODZINY SPADKODAWCY NA TLE HISTORYCZNOPRAWNYM ORAZ PRAWNOPORÓWNAWCZYM - Witold Borysiak (Zeszyty Prawnicze)
Protection of the Deceased’s Family Members in the Historical and Comparative Perspective