Категорія фінансова стійкість в системі управління підприємством. - Є. І. Масленніков (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління)
У даній статті розглянуто категорія фінансова стійкість в системі управління підприємством. Досліджено етапи формування фінансової стійкості. Визначені основні показники, які впливають на фінансову стійкість підприємства.