(untitled) - Sema Zafer Sümer (Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi)
Kendine özgü biçim ve oluşturulma tarzlarıile Amerikan mitosunun ve öncülük ruhunun yansımasıhaline dönüşen klasik western sinemasının ilk örneklerinden Posta Arabası Stagecoach adlıfilmin okunmasıve Batının ikonlaşan yanlız kahramanının filmindeki geleneksel rolü ve yolculuğunun analizi bu çalışmanın ana konusunu oluşturur.