ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ КОРПОРАТИВНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ - I.V. Kachan; O.S. Shelest (Економіка та право)
Досліджено еволюцію підходів до розуміння корпоративної соціальної відповідальності у світі і в Україні. Розглянуто в загальному вигляді основні концепції корпоративної соціальної відповідальності. Обґрунтовано характерні риси української моделі корпоративної соціальної відповідальності.