برآورد کمترین هزینه و نشر گازهای گلخانه ای سامانه پردازش و دفن پسماندهای جامد شهری با استفاده از الگوریتم NSGA II - Sajjad Nasrollahi-Sarvaghaji; Reza Alimardani; Mohammad Sharifi; Mohammad Reza Taghizadeh Yazdi (بهداشت در عرصه)
زمينه و هدف: به منظور ارزيابي ميزان پايداري يک سامانه يکپارچه مديريت پسماند (ISWMS)، انجام تجزيه و تحليل بر روي معيارهاي تاثيرگذار ضروري است. بنابراين هدف از اين مطالعه ارائه يک مدل رياضي ساده جهت بهينه‌سازي ISWMS با دو هدف حداقل‌سازي هزينه و انتشار گازهاي گلخانه‌اي (GHG) کل سامانه مي‌باشد.