ПРОБЛЕМИ РЕГІОНАЛЬНО-ЛОКАЛЬНОГО РІВНЯ ТРАНСГРАНИЧНОЇ СПІВПРАЦІ: НАПРЯМИ РІШЕННЯ ДЛЯ ДОНЕЦЬКОЇ ТА РОСТОВСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ - Е.В. Фокина-Мезенцева (Економіка та право)
Досліджено проблеми регіонально-локального рівня трансграничної співпраці в контексті формування умов створення Єврорегіону за участю Донецької області України та Ростовської області Російської Федерації, обґрунтовано напрями їх рішення.