ОЦІНЮВАННЯ ВПЛИВУ «ОЧИЩЕННЯ» БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ НА ПОКАЗНИКИ ДІЯЛЬНОСТІ БАНКІВ УКРАЇНИ - O. D. Vovchak; P. M. Senyshch; T. V. Melnyk (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики)
Досліджено процес ліквідації банків, який набув значного масштабу в банківській системі України, розглянуто позитивні і негативні сторони цього процесу, здійснено аналіз чинного законодавства щодо повернення коштів фізичних осіб Фондом гарантування вкладів фізичних осіб і зосереджено увагу на найбільш проблемних питаннях процедури нарахування i виплати коштів, гарантованих законодавством.