طراحی پرسشنامه سلامت، ایمنی و محیط زیست عابران پیاده و گروه‌های آسیب‌پذیر - Jaleh Razmjouei; Ghazaleh Monazami Tehrani; Fatemeh Heydari; Mehdi Raddeh Paga; Leila Pourasmeil; Pouyan Razmjouei (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: هدف از این پژوهش طراحی و ساخت پرسشنامه‌ای جامع با پوشش هر سه شاخص‌های محیط زیست، ایمنی و سلامت برای عابرین پیاده و گروه‌های آسیب‌پذیر براساس مدل‌یابی معادلات ساختاری (SEM) است.