МІСЦЕ ЛЕВОФЛОКСАЦИНУ В АНТИБІОТИКОПРОФІЛАКТИЦІ УСКЛАДНЕНЬ У ПАЦІЄНТІВ ПРИ ГІПЕРПЛАЗІЇ ПЕРЕДМІХУРОВОЇ ЗАЛОЗИ ПІСЛЯ ЇЇ ТРАНСУРЕТРАЛЬНОЇ РЕЗЕКЦІЇ - V. V. Kozlov (Клінічна хірургія)
Наведені результати бактеріологічного дослідження сечі та застосування після операції левофлоксацину у 44 хворих, яким з приводу доброякісної гіперплазії (ДГ) передміхурової залози (ПЗ) виконано її трансуретральну резекцію (ТУР). Доведена ефективність та доцільність призначення препарату з метою профілактики ранніх післяопераційних ускладнень.