SOSYAL VE KÜLTÜREL ARAŞTIRMALAR DERGİSİ (SKAD) - Editörden Editörden (Skad)
Sosyal ve Kültürel Araştırmalar Dergisi Uluslararası Hakemli bir dergi olup Nisan ve Ekim olmak üzere yılda iki sayı olarak yayınlanmaktadır. Gerekli hallerde editörün yanı sıra bir de sayı editörü görev alabilir. Bu dergide yayınlanan makalelerin bilim ve dil yönünden sorumluluğu yazarlarına aittir, ihtiva ettikleri fikirlerden editörler sorumlu tutulamazlar. Dergide yayınlanan makalelerin tüm yayın hakları Sosyal ve Kültürel Araştırmalar Dergisi’ne aittir. Makaleler önceden izin alınmaksızın herhangi bir şekilde basılamaz ve çoğaltılamaz. Ancak bilimsel amaçlar doğrultusunda, kaynak göstermek kaydıyla özetleme ve alıntı yapılabilir.