The Balance of Turkish Identity in the Balkans: North Macedonia and Kosovo - Kadriye Şan (Avrasya İncelemeleri Dergisi)
Ümit Öztürk. “Balkanlarda Türk Kimliğinin Bakiyesi: Kuzey Makedonya ve Kosova”. Ankara: Astana Yayınları, Ocak 2021. ISBN: 978-625-7890-79-3