Конституційні права іноземців в Україні: законодавче регулювання та проблеми реалізації. - А. В. Левенець (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління)
Стаття присвячена аналізу основних конституційних прав іноземців в Україні, а також стану їх регулювання діючим законодавством. Виявлено окремі недоліки та прогалини в правовому визначенні деяких з цих прав, досліджено теоретичні та практичні підходи вітчизняних вчених до сутності та особливостей реалізації конституційних прав, наданих іноземцям в Україні.