On İkinci Uluslararası Bilād-ı Şām Tarihi Sempozyumu Tanıtımı (2-5 Haziran 2024 Amman & İrbid – Ürdün Hāşimī Krallığı) - Barış Çakan (Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi)
Bu metin, On İkinci Uluslararası Bilād-ı Şām Tarihi Sempozyumu hakkında bilgi vermektedir.