Wojciech Witkowski, Aleksander This i Jan Kanty Wołowski – wybitni prawnicy Królestwa Polskiego, 2001 - Anna Rosner (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Wojciech Witkowski, Aleksander This i Jan Kanty Wołowski – wybitni prawnicy Królestwa Polskiego. Wydawnictwo UMCS, Lublin 2001, ss. 271.