Застосування інтерактивного середовища Jupyter Notebook при проведенні інтегрованих уроків з інформатики та математики - Ярослав Крупський; Галина Ковтонюк (Математика, інформатика, фізика: наука та освіта)
У статті розглянуто можливості застосування інтерактивного середовища Jupyter Notebook при проведенні інтегрованих уроків з інформатики та математики. Окреслено переваги середовища, розглянуто приклади завдань та взаємозв'язку з стандартами шкільної освіти.