Notable sighting record of the Himalayan vulture Gyps himalayensis (Hume, 1869) in the outer western Himalayas, Uttarakhand, India - M. Kukreti; A. R. G. Nautiyal (Arxius de Miscel-lània Zoològica)
Registre d'una destacada observació de voltor de l'Himàlaia Gyps himalayensis (Hume, 1869) a l'imàlia Occidental Exterior, Uttarakhand, Índia