СТРАТЕГІЯ МАКРОЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ В УМОВАХ БОРГОВОЇ КРИЗИ: ДОСВІД, ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА - О.О. ЛИННИК (Економіка та право)
Здійснено огляд різних підходів до визначення та розглянуто сучасні стратегії макроекономічного розвитку. Охарактеризовано поточний стан економіки України, оцінено позитивні результати проведених реформ, визначено перешкоди та сформульовано основні напрями руху, які можуть стати фундаментом економічного зростання та розвитку.