Розміри страхових внесків та страхового покриття як важливі елементи механізму страхування цивільно-правової відповідальності адвоката: досвід зарубіжних країн - V. V. Zaborovskyy; V. V. Manzyuk (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У межах даної статті розкривається правова природа інституту страхування цивільно-правової відповідальності адвоката насамперед через призму визначення розумних та справедливих розмірів як страхових внесків, так і страхового покриття. Акцентується увага на тому, що визначення розмірів і страхових внесків, і страхового покриття, як важливих елементів механізму страхування цивільно-правової відповідальності адвоката, сприймається як явна перепона для запровадження механізму такого страхування в Україні.