Особливості прояву морфобіологічних ознак та господарських властивостей сортів сої (Glycine max (L.) Merrill) для експертизи - С. О. Ткачик (Plant Varieties Studying and Protection)
В статті показана можливість ідентифікації сортів сої за допомогою морфобіологічних властивостей, зокрема тривалості міжфазних періодів. Вивчений поліморфізм сортів сої за комплексом господарських ознак: вмістом білка та олії в насінні сої, урожайністю, масою 1000 зерен.