افزایش سطح حباب قیمت سهام شرکت‌ها بر ارتباط بین تحول دیجیتال شرکتی و ریسک سقوط قیمت سهام - اناهیتا زندی (پژوهش‌های راهبردی بودجه و مالیه)
به این بازار می‌شود. لذا، شناسایی عوامل مؤثر بر سقوط قیمت‌ها و ارائه راه‌حل‌های مناسب برای پیشگیری از این پدیده، به ویژه در عصری که اقتصاد و تجارت با سرعت چشمگیری در حال تحول دیجیتال است و تمامی کسب‌وکارها با پدیده دیجیتالی شدن درگیر شده‌است وشرکت‌ها ناچار به گام برداشتن در مسیر تحول دیجیتال می‌باشند، دارای اهمیت می‌باشد. هدف پژوهش حاضر بررسی این موضوع است که آیا تحول دیجیتال شرکتی منجر به کاهش ریسک سقوط قیمت سهام شرکت‌ها می-شود یا خیر. همچنین نقش تعدیل‌گر افزایش سطح حباب قیمت سهام شرکت‌ها نیز مورد سنجش قرار می‌گیرد. با استفاده از محدودیت‌های در نظر گرفته شده، تعداد 141 شرکت در بازه زمانی 1396 -1402 به‌عنوان نمونه پژوهش انتخاب گردید. روش تحقیق پژوهش حاضر کاربردی و با استفاده از رویکرد پس رویدادی (از طریق اطلاعات گذشته) بوده است. جهت آزمون فرضیه‌های پژوهش از رگرسیون خطی چند متغیره مبتنی بر داده‌های تابلویی با استفاده از نرم افزار Eviews12 بهره گرفته شده است. پس از بررسی‌های انجام شده مشخص گردید که میان تحول دیجیتال شرکتی و ریسک سقوط قیمت سهام رابطه منفی و معنی‌دار در سطح خطای 05/0 وجود دارد. این نتیجه نشان می‌دهد که تحول دیجیتال شرکتی، ریسک سقوط قیمت سهام را کاهش می‌دهد. همچنین، تأثیر تحول دیجیتال شرکتی در کاهش ریسک سقوط قیمت سهام با افزایش سطح حباب قیمت سهام تضعیف می‌شود.