Архітектурне планування сучасної столиці на прикладі міста Вашингтон - Лілія Романівна Гнатюк; Анастасія Вікторівна Пишненко (теорія та практика дизайну)
Досліджено основне архітектурно-планувальне рішення міста Вашингтон, яке є зразком регулярного планування.