Necmüddin Dâye, Sûfîlerin Seyri: Mirsâdü’l-ibâd - Şule Ünlü (Tasavvuf İlmi ve Akademik Araştırma Dergisi)
XII-XIII. yüzyılın önemli Kübrevî şeyhlerinden Necmüddîn Daye’nin (654/1256) Farsça telif ettiği “Mirsâdü’l-ibâd mine’l-mebde’ ile’l-me‘âd” isimli eser bu çalışmada tanıtılacaktır.