РОЗРАХУНОК ЗАГАЛЬНИХ ПОКАЗНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ЗА СКЛАДОВИМИ - Г. В. Жосан (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики)
В статті запропоновано методику розрахунку загальних показників соціальної відповідальності за складовими. Розраховано нормалізовані показники за складовими соціальної відповідальності з точки зору зовнішнього та внутрішнього середовища й складено в матрицю. Визначено загальні показники економічної, екологічної, соціально-трудової  та нормативно-правової складових на основі отриманих коефіцієнтів з точки зору зовнішнього та внутрішнього середовища підприємств.