Saul az endori boszorkánynál – kísérlet egy ószövetségi történet újraértelmezésére - Alpár Csaba NAGY (Studia Universitatis Babeş-Bolyai. Theologia Reformata Transylvanica)
Saul at the Witch of Endor – Attempt at Reinterpreting an Old Testament Story.