Особливості розвитку садово-паркових об’єктів міста–держави Ватикан - Оксана Іванівна Косик; Лілія Романівна Гнатюк; Єва Юріївна Бутмерчук (теорія та практика дизайну)
стаття присвячена державі Ватикан, що є суверенною територією Святого Престолу, історія якого безпосередньо пов'язана з історією папства.