Встановлення події кримінального правопорушення: проблемні питання доказування у кримінальному провадженні - M. I. Derevyanko; S. Y. Ilchenko (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У статті розкрито основні питання, пов’язані із доказуванням обставини, яка має бути встановлена у кожному кримінальному провадженні – події кримінального правопорушення. Актуальність публікації обумовлена необхідністю чіткого визначення змісту події кримінального правопорушення, доведеність або недоведеність існування якої безпосередньо впливає на хід досудового розслідування та судового розгляду.