МЕТОДИКА АНАЛІЗУ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ТОРГОВЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА - І. І. Демко (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики)
Запропоновано методику аналізу ефективності використання трудового потенціалу, що базується на інтегральному показнику і дає можливість визначити загальну ефективність трудового потенціалу в економічній системі підприємства. Це дозволяє застосовувати сучасні системи прогнозування щодо використання трудового потенціалу торговельних підприємств.