Latihan Mengajar: Dari Teori kepada Latihan - R. Subramaniam; Nesamalar Chitravelu; Soon Hock Yap; M. C. Kailasapathy; Loga Mahesan Baskaran; Elaine Morais (Journal of Modern Languages)
Kertas kerja ini merupakan suatu usaha bersama dalam erti kata penulis-penulis yang terlibat menentukan tajuk tersebut dan menulis secara berseorangan di dalam bidang-bidang yang mereka minati. Kumpulan ini bertemu sekali untuk mempastikan tiap-tiap ahlinya tahu apa yang ditulis oleh rakan-rakannya yang lain dan untuk menentukan penyusunan yang munasabah mengenai berbagai-bagai bahagian ini.