L’educació sentimental del segle XXI. Mites i emocions a la saga Crepuscle - Isaac Gonzàlez (Digithum)
En aquest article aprofundeixo en alguns dels elements clau de l’educació sentimental —o de l’educació emocional, en un sentit més ampli— que es transmet en un conjunt de pel·lícules que van assolir un gran èxit d’audiència entre el públic adolescent i jove ara fa uns anys: la saga Crepuscle.  La tesi que aquí defensem és que, a nivell mitològic, aquesta saga filmogràfica (així com les novel·les homònimes, que no han estat analitzades aquí) reprodueix un principi clau del teixit mitològic de la contemporaneïtat relatiu al paper de les emocions en l’estructuració de la societat(Illouz, 1997).