Popularizacija znanosti u narodnim knjižnicama u RH - Radovan Vrana; Ivona Milovanović; Željka Salopek (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske)
Cilj. Cilj je rada prikazati rezultate istraživanja o provedbi aktivnosti popularizacije znanosti u narodnim knjižnicama u RH.