CLASSTIME ЯК СКЛАДОВА ЦИФРОВОГО КЕЙСУ ВЧИТЕЛЯ МАТЕМАТИКИ - Ганна Миколаївна Алєксєєва; Олена Вікторівна Пришляк; Володимир Володимирович Лаврик; Наталія Володимирівна Кравченко (Відкрите освітнє е-середовище сучасного університету)
Стаття присвячена дослідженню ефективності використання цифрової платформи Classtime у навчанні математики та розробці методичного кейсу для вчителів. Метою роботи є визначення способів інтеграції платформи в навчальний процес, що сприятиме підвищенню мотивації учнів, їхньої пізнавальної активності та формуванню ключових компетентностей. У ході дослідження було використано методи аналізу, синтезу, порівняння та узагальнення, які дозволили оцінити вплив платформи на якість навчального процесу. Також було застосовано емпіричні методи для аналізу реального досвіду використання Classtime у шкільному середовищі.