Editorial - Ana Maria Delgado (IDP)
El desenvolupament d’internet permet configurar nous espais en l’àmbit digital més enllà de les fronteres geogràfiques i de les limitacions i barreres tradicionals, al mateix temps que genera noves necessitats de regulació i ordenació per part dels poders públics. Precisament, en aquest número es recullen algunes de les ponències i comunicacions presentades en el XII Congrés Internacional d’Internet, Dret i Política, dedicat al tema de la construcció d’un espai digital comú europeu (Building a European digital space).