Удосконалення підготовки майбутніх фахівців фармації на основі реалізації особистісно орієнтованого навчання - Anatolii Komyshan (Педагогічний дискурс)
У статті визначено, що в сучасних умовах розвитку вищої школи України одним із перспективних є особистісно орієнтоване навчання. На підставі теоретичних досліджень зроблено висновок, що таке навчання дозволяє студенту реалізовувати власні устремління, допомагає йому самовдосконалюватися. Сформульовані і теоретично обґрунтовані ключові організаційно-педагогічні умови особистісно орієнтованого навчання майбутніх фахівців фармації, що сприятимуть підвищенню рівня їхніх навчальних досягнень та розвитку особистісних якостей.