Enquesta sobre coneixement lingüístic i formació educativa de persones sordes de les Illes Balears (2018) - Lluís Barceló-Coblijn; Catalina Jaume Martín (Treballs de Sociolingüística Catalana)
Aquest treball presenta les dades d’una enquesta administrada a la comunitat de persones sordes de les Illes Balears sobre el coneixement que tenen de llengües, les habilitats que mostren en lectoescriptura i el nivell d’educació que han assolit al llarg de la seva vida. També s’analitza quins sectors laborals sol ocupar aquest grup poblacional i com es relaciona aquest factor amb els problemes d’accés a l’educació.