Зміни оксидантно-антиоксидантного гомеостазу та окремих цитокінів у хворих з бластоматозною жовтяницею різної тяжкості - I. A. Kryvoruchko; V. V. Boyko; O. Yu. Lavretieva; S. A. Andreieshchev (Клінічна хірургія)
Мета. Дослідження стану вільнорадикальних процесів, перекисного окислення ліпідів, антирадикального захисту та вмісту цитокінів у сироватці крові хворих з бластоматозною жовтяницею.