ВИКОРИСТАННЯ ЗЕМЕЛЬНО-РЕСУРСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ - T.G. Savchenko (Економіка та право)
Проаналізовано стан використання земельно-ресурсного потенціалу Луганської області. Виявлено особливості та проблеми використання земель. Визначено напрями покращення використання земельних ресурсів.