Važnost dječjega odjela u promicanju kvalitete života korisnika na primjeru Dječjega odjela Knjižnice „Nikola Zrinski“ Čakovec - Dina Kraljić; Helena Drvoderić (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske)
Cilj. Cilj je rada prikazati rad Dječjega odjela Knjižnice „Nikola Zrinski“ Čakovec te odgovoriti na pitanje u kojoj su mjeri korisnici zadovoljni knjižničnim uslugama na Dječjem odjelu.