Ilencfalvi Szász Gerő (1831–1904) kéziratos hagyatékának feldolgozása - Miklós GERÉB (Studia Universitatis Babeş-Bolyai. Theologia Reformata Transylvanica)
Processing the Manuscripts of Szász Gerő of Ilencfalva (1831–1904)