„A maga képére...” – Misszionáriusok fotográfiái mint az egyháztörténet forrásai - Károly Zsolt NAGY (Studia Universitatis Babeş-Bolyai. Theologia Reformata Transylvanica)
„In his own image” – Photographs of Missionaries as the Source of Church History.